Press

We are happy you like our tiny houses! Check out recent interviews and articles featuring Pura Vida Huts and its co-founders.

A collection of movies of our tiny houses can be found here  too. Enjoy!

Unique Tiny Houses made in the ancient Romanian tradition with modern convenience. These beautiful huts are truly special!

TINY LIVING MAGAZINE

Moda mini caselor cucereşte România. Căsuţa prezentată la Flight Festival din Timişoara de cei de la Pura Vida Huts este spectaculoasă, chiar dacă este gândită în stil minimalist.

ADEVARUL

Businessul românesc de la care poți cumpăra tiny houses cu pereți din sticlă sau cu acoperiș ca în Bucovina

LOVEDECO

Spune “tiny house” si mi-ai atras atentia instant. Chiar daca e si o pisica prezenta. Conceptul casutelor mici mi se pare fascinant nu doar pentru ingeniozitatea amenajarii dar si pentru lifestyle-ul eco pe care il promoveaza la pachet. Asa ca atunci cand cei de la Elevate au organizat Retro Party by the lake in cinstea lansarii primei platforme de inchiriere a unor vehicule de tip van/tiny house, toate adunate intr-o pozitionare vintage, well, iata-ma si pe mine.

Diana Duca

Administratorul celui mai mare lanț de hosteluri din România intră pe nișa închirierii de vanuri retro, campere și rulote vintage, mașini de epocă și tiny houses

Profit

Unul dintre lucrurile la care sufletul meu nomad visează de ani buni este acela de a avea o rulotă cu care să cutreier lumea. Cochetă, drăgălașă și musai colorată, se înțelege. Cu geamuri mari, în fața patului, din care să văd răsăritul, mereu în locuri noi. Cu spații de depozitare pentru strictul necesar, care să mă oblige să mă dezvăț de obiceiul de a acumula lucruri inutile și de a mă încărca cu ele. Pe care să o opresc mereu în sânul naturii și să mă bucur de viață în forma ei cea mai pură. Probabil că i-aș spune Joy Van, pentru că Joy a mea ar fi companionul nelipsit. Spun poate și probabil pentru că, până acum, nu am făcut nimic concret în direcția visului meu. Astfel că, atunci când am primit șansa să văd un preview al lui, nu am stat o clipă pe gânduri. Rulota Joy există! Este cochetă și colorată, întocmai precum am imaginat-o și respiră viață pură în locuri noi, cu privirea mereu spre răsărit.

ZIle si nopti

Valea Doftanei Glamping – Daylight Tiny house experience

Out and About

Tudor Maxim, un antreprenor activ, recunoscut pentru proiecte care se disting prin originalitate, împlineste 14 ani de la lansarea business-ului Elevate, prima agenție de publicitate neconvențională în lifturi din România.

Tudor lansează acum Pura Vida huts. Pentru prima oară în România vor fi reunite într-un portofoliu generos vanuri retro, rulote vintage, mașini de epocă, campere retro și tiny houses, cu oportunități foarte bune de valorificare în evenimente, reclame sau ședinte foto.

Revista Biz

JOY Hope Daylight Phoenix Phoenix XXL

Curious?

Have we managed to catch your interest? If so, fill in the form with your best email address and we will send you our offers.

We've just sent you an email! Check your spam folder also please